LoggaAddGender_utantagline.jpg

Add Gender är ett kreativt analys-, utbildnings- och rådgivningsföretag där jämställdheten som organisationsförbättrare står i fokus. Add Genders affärsidé är att hjälpa kunden att bli bäst i sin värld, genom att rekommendera och leverera resultatförbättrande tjänster inom jämställdhet. Företaget har tidigare tagit fram Jämställdhetsbyråindex. För Guldvågen bidrar Add Gender med sin kompetens och ansvarar för undersökningen av Sveriges kommunikationsbyråer.

Elin Lindström från Beckmans designhögskola kommer göra Guldvågens statyett. Hon inspireras av humanism, funktionalism, natur och historia – och drömmer om att med hjälp av form förändra samhället åt rätt håll och skapa välmående och balans.


 

Sponsra Guldvågen

Tycker du eller ditt företag att kommunikationsbranschen behöver rycka sig i jämställdhetskragen? Ett enkelt sätt för att påverka utvecklingen är att sponsra Guldvågen. Guldvågen är i behov av finansiellt stöd, och har sponsorpaket som passar både stora och små bidrag. Kontakta oss på hej@guldvagenpriset.se så hör vi av oss inom kort.