Jämställdhet mäts i mer än procent. Det handlar också om kultur, vilken jargong som gäller i mötesrummet och hur byrån bemöter och följer upp sexuella trakasserier. Under undersökningen kommer, förutom siffror och konkret fakta, även längre svar komma fram som behöver analyseras och sättas i en kontext. Därför består vår jurygrupp av både branschexperter och jämställdhetsexperter, som tillsammans poängsätter reklambyråerna. Juryn utbildas av analys- och rådgivningsföretaget Add Gender. 

 

 
Christina Knight – Creative Director Hon har inte bara stenkoll på kommunikationsbranschen och arbetet för jämställdhet, utan är också en stor förebild för många i branschen.


Christina Knight – Creative Director
Hon har inte bara stenkoll på kommunikationsbranschen och arbetet för jämställdhet, utan är också en stor förebild för många i branschen.

Robert Aras – PR-konsult Sitter med i Komm:s HR2020-kommitté och är en av initiativtagarna till Berghs Framtidsstipendium.


Robert Aras – PR-konsult
Sitter med i Komm:s HR2020-kommitté och är en av initiativtagarna till Berghs Framtidsstipendium.

Amat Levin – PR-konsult Som chefredaktör på Nöjesguiden arbetade han för ett mer inkluderande medielandskap. I dag förgyller Amat Levin kommunikationsbranschen med sin hjärna hos Forsman & Bodenfors.


Amat Levin – PR-konsult
Som chefredaktör på Nöjesguiden arbetade han för ett mer inkluderande medielandskap. I dag förgyller Amat Levin kommunikationsbranschen med sin hjärna hos Forsman & Bodenfors.

Christian Walén – leg. Psykolog och konsultchef Jobbar med skandinaviens största verksamheter för att skapa rättvisa och konkurrenskraftiga organisationer där vetenskapligt grundade processer kring humankaptial, organisation- och ledningsformer står i fokus.


Christian Walén – leg. Psykolog och konsultchef
Jobbar med skandinaviens största verksamheter för att skapa rättvisa och konkurrenskraftiga organisationer där vetenskapligt grundade processer kring humankaptial, organisation- och ledningsformer står i fokus.

Amanda Lundeteg – VD AllBright Amanda Lundeteg är en av de mäktigaste kvinnorna i näringslivet och VD på stiftelsen AllBright.


Amanda Lundeteg – VD AllBright
Amanda Lundeteg är en av de mäktigaste kvinnorna i näringslivet och VD på stiftelsen AllBright.

 

Huvudsponsorer

 

Sponsorer