GULDVÅGEN 2016

Här anmäler du enkelt och snabbt din byrå till Guldvågen 2016. Genom att tävla i Guldvågen 2016 visar ni både medarbetare, kunder och framtida talanger att byrån fattat det viktiga jämställdhetsgaloppen – att ni bryr er och aktivt är med i branschens utveckling. Lycka till!

Ditt namn *
Ditt namn
Jag godkänner att Guldvågen skickar en faktura för tävlingsavgiften på 1590 kronor. Betalas inte avgiften anses inte byrån som tävlande. *
Vill du få en detaljerad rapportanalys efter er undersökning om hur det ser ut på er byrå, och hur ni kan bli ännu bättre? Det går finfint att lägga till! *
2–24 anställda: 8 000:- 25–49 anställda: 15 000:- 50 och uppåt anställda: 25 000:-

Anmälan
Här anmäler du din byrå till Guldvågen. Alla byråer som klassar sig som kommunikationsbyråer är varmt välkomna att tävla. För att din byrå ska kunna genomföra undersökningen som utgör grunden för bedömningen behöver vi kontaktuppgifter till byråns vd, samt en tävlingsansvarig. Det är dessa två Guldvågen kommer skicka ut undersökningen till, och som ansvarar för att skicka den vidare till byråns anställda.

Tävlingsavgift
Tävlingsavgiften till Guldvågen 2016 är 1590 kronor och betalas med faktura, med betalningsvillkor på 10 dagar. 

Frågor
Har du några funderingar kring anmälan? Kontakta oss på hej@guldvagenpriset.se så svarar vi inom kort.

 

 

Årets kampanj

Kommunikation påverkar. Med det kommer ett ansvar om att påverka världen till det bättre. Årets Kampanj hyllar ett inkluderande arbete som utmanar normer och verkar för en mer jämlik värld. Kommunikation ska vara progressiv och utmana och motverka invanda fördomar, obalans mellan könen och diskriminerande stereotyper.

Sista anmälningsdagen är 1 september. Den tävlande kampanjen ska ha varit aktuell någon gång mellan 1 augusti 2015 – 30 augusti 2016.

För att tävla i Årets kampanj, skicka ett mejl med ämnesrad Årets kampanj 2016 till hej@guldvagenpriset.se innehållande

  • Ditt för-och efternamn
  • Byrånamnet
  • Namn på kampanjen
  • Namn på medverkande i kampanjen – Förnamn, efternamn, titel
  • Kampanjbeskrivning (beskrivning av process och resultat)
  • Case (Zip-fil med den typen av innehåll som bäst beskriver ert case. Det går bra att skicka filer till oss via WeTransfer)

När ni skickar in bidraget godkänner ni automatiskt att Guldvågen skickar en faktura med tävlingsavgiften på 990. Betalas inte avgiften ses inte byrån som tävlande.

 

 

Årets inspiratör

Årets Inspiratör, ett pris som hyllar en person som tydligt visar branschen vägen och strävar efter en klar förbättring när det kommer till jämställdhet och mångfald. Personen ska ha en tydlig anknytning till kommunikationsbranschen och gjort en insats som påverkat och influerat fler att göra bättre. 

Sista nomineringsdagen är 1 september. Personen kan nominera sig själv eller bli nominerad av någon annan.

Ditt namn *
Ditt namn
Beskriv varför du nominerar personen